Albert Heijn prolongeert Allerhande Kerstfestival te Utrecht

Albert Heijn prolongeert Allerhande Kerstfestival te Utrecht
 • Food-en-retail
 • 18 okt 2017 @ 15:13
 • 10407 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
 • EvenementFood

Op 8, 9 en 10 december brengt Albert Heijn klanten alvast weer in sprookjesachtige kerstsferen tijdens het derde Allerhande Kerstfestival. Het foodfestival vindt plaats in het tot 'winterwonderland' omgetoverde Spoorwegmuseum in Utrecht en neemt jong en oud mee op reis door het kerstmenu van 2017. De afgelopen edities waren uitverkocht.

'Deze editie kijk je tijdens kookdemonstraties en workshops mee over de schouders van topchefs en culinaire experts, onder wie Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en wijnkenner Harold Hamersma, zodat je aan het einde van de dag naar buiten loopt met jouw kerstmenu op zak', aldus AH. De kaartverkoop van het Allerhande Kerstfestival is intussen gestart via deze link.

Kerstmenu 2017
Ook dit jaar stelt Albert Heijn de zintuigen van alle bezoekers te gaan prikkelen, door ze mee te nemen op een 'reis door het kerstmenu'. 'Tijdens dit culinaire en magische uitstapje word je geïnspireerd met ideeën en tips voor alle gerechten die het kerstmaal tot een groot feest maken. Niet alleen passeren de lekkerste borrelhapjes en nieuwste drankjes de revue, ook kan je leren hoe je een echte grillmaster wordt met barbecue-kampioen Jord Althuizen op het extra grote winterBBQ-plein.'

Kolk: vol inspiratie
'Kerst is voor veel van onze klanten een speciale tijd van het jaar, waarbij verbinding centraal staat. Een lekkere maaltijd kan mensen als geen ander verbinden. Het Allerhande Kerstfestival is een mooie gelegenheid om jong en oud te inspireren met de geuren, kleuren en smaken van Kerst zodat ze vol inspiratie weer naar huis kunnen gaan', vult Wouter Kolk, directeur van Albert Heijn, aan.

Culinaire tips van topchefs en experts
Experts van Albert Heijn inspireren je tijdens workshops en kookdemonstraties met een bijzondere selectie kaas, vis, brood, banket, groente en wijn. Ook zijn culinaire pro’s van de partij, zoals visspecialist Bart van Olphen, die vorig jaar werd 'ontdekt' door Jamie Oliver. Kolk: 'Zo kan je van de echte experts inspiratie en tips opdoen voor de beste ingrediëntencombinaties. En er kan natuurlijk uitgebreid geproefd worden, zodat je niet met een lege maag naar huis gaat.'

Naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is nog meer te beleven op het festivalterrein, zoals een Allerhande-quiz in het theater, een uitgebreide verzameling receptenkaarten en het grote reuzenrad waarin bezoekers uitkijken op de 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.
(PvWK, bron: AH)


     FACTS & FIGURES

Wanneer: Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december
Openingstijden: 10:00 tot 20:00 uur
Waar: Het Spoorwegmuseum op Maliebaanstation 16 in Utrecht 
Hoe te bestellen: Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar op www.ah.nl/kerstfestival
Kosten: De toegangsprijs voor het festival bedraagt €15,- per persoon, kinderen van 6 tot 17 jaar betalen €10,- en de toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis.


Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken